TOPTENNIS – PROFESSIONELE CIRCUIT

Tennisinstituut (bege)leidt in Den Haag ook tennissers op weg naar het professionele circuit. Dagelijkse dagtrainingen volgens een gebalanceerd persoonlijk programma waarin het mentale en fysieke aspect naadloos aansluiten op het uiteindelijke doel.
Onder leiding van Gerard van Hellemondt, Perry Paauw en Fred Hemmes wordt er hard getraind aan de best mogelijke prestaties, (inter)nationale toernooiplanning, voeding, mentale training etc.
Er zijn korte lijnen met diverse sportartsen, Sportception, voor het mentale ‘werk’ en naast coach/trainer is Perry Paauw ook gediplomeerd fysiotherapeut. De dagtrainingen worden gevolgd door meerdere fulltime (semi)professionele spelers, uit het hele land, waardoor er een enorme dynamiek in de trainingen is en gezamenlijke toernooideelname (eventueel met travelling coach) tot de mogelijkheden behoort.

Al met al een compleet team om de weg naar het professionele circuit te volgen. Wat het dagprogramma voor jou kan betekenen? Dat is uiteraard per persoonlijke situatie verschillend en luistert heel nauw om tot het best mogelijke resultaat te komen. U kunt met vragen over dit traject een email sturen naar info@sportcentrumleeuwenbergh.nl t.a.v. Gerard van Hellemondt.