TENNISBAANHUUR

In totaal stelt Sportcentrum Leeuwenbergh 8 gravelbanen, 12 Advantage Red Court banen en 1 kunstgrasbaan ter beschikking die gehuurd kunnen worden. Het mogelijk om een losse baan te huren of voor leden, introducees mee te nemen. Wilt u verzekerd zijn van een vaste baan per week op een tijdstip dat het u schikt, dan kunt u per seizoen een contract afsluiten. Alle informatie met betrekking tot baanhuur kunt u hieronder vinden.

Zomerseizoen
Het zomerseizoen loopt jaarlijks van 15 maart tot 1 oktober. In het zomerseizoen kan er alleen buiten worden gespeeld. De informatie met betrekking tot de baanhuur in het zomerseizoen kunt u hieronder vinden. Hierin staan de baanhuurtarieven voor de vaste (contract) en de losse baanhuur. Voor het aanvragen van een vaste baan op basis van een contract kunt u zich online inschrijven. Voor een losse baanhuur kunt u telefonisch terecht op 070-3999400. Vrij spelen middels een kaart kan in de zomer eventueel ook via het lidmaatschap van LTC Leeuwenbergh of 50+ Tennis.

Winterseizoen (Indoor en Outdoor)
Het winterseizoen loopt jaarlijks van 1 oktober tot 15 maart. In het winterseizoen zijn er 4 gravelbanen overdekt middels een ballonhal. Wilt u liever vrijspelen op een variabel tijdstip dan kunt u kiezen voor een winterkaart, 50+ parkkaart of een LTC Leeuwenbergh lidmaatschap.

50+ Parkkaart
Ook voor onze grote groep 50+ tennissers zijn er veel activiteiten in het zomer- en winterseizoen. Tennisinstituut T.I.K. verzorgt een tennisarrangement en omvat een pakket van groepslessen in combinatie met een 50+ parkkaart (vrijspelen). Indien u geen groepslessen wilt, kunt u de parkkaart ook los verkrijgen. Er is ook mogelijkheid tot interne parkcompetitie en -toernooien, tevens zijn er wekelijks diverse tossmogelijkheden voor gevorderden.

Lidmaatschap LTC Leeuwenbergh Voor alle informatie omtrent vereniging LTC Leeuwenbergh kunt u kijken op hun website www.ltcleeuwenbergh.nl. Voor het lidmaatschap bij LTC Leeuwenbergh verwijzen wij u ook naar hun website, inschrijven is alleen daar mogelijk.