PADELBAANHUUR

Sportcentrum Leeuwenbergh heeft sinds april 2015 een waar padelcentrum van 4 outdoor padelbanen met kunstgras ondergrond. Padel, een racketsport in opkomst in Nederland, is een mix van tennis en squash. Je speelt Padel met een speciaal racket en ballen. Het is een racketsport die makkelijk te leren is voor jong én oud. Heel leuk om naar te kijken maar nóg leuker om te spelen. Een baan huren kan gedurende het hele jaar. Mocht u het spelletje zo leuk vinden dat u regelmatig wilt spelen? Dan kan het interessant zijn om een zomer- of jaarlidmaatschap af te sluiten.
Wilt u liever eens een keertje padel proberen? Op dinsdagavond is er van 19:00 tot 22:00 uur de populaire Padeltoss (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties). Voor een klein bedrag kunt u met bekenden en/of onbekenden tegen elkaar spelen onder begeleiding van een instructeur. U bent van harte welkom met of zonder medespeler! Zie Toernooi & Events voor meer informatie over de Padeltoss.
ZomerseizoenHet zomerseizoen loopt jaarlijks van 15 maart tot 1 oktober. Winterseizoen Het winterseizoen loopt jaarlijks van 1 oktober tot 15 maart. In het winterseizoen kunt u heerlijk doorspelen, wij zijn het hele jaar geopend met uitzondering van de week tussen Kerst en Oud & Nieuw, dan zijn we gesloten.