ONLINE BAAN RESERVEREN VOOR NIET-LEDEN

Wegens de Corona situatie is het volgens de protocollen verplicht vooraf een baan te reserveren. Sindsdien zijn wij hard bezig het proces, voor niet-leden een baan te huren op Sportcentrum Leeuwenbergh, verder te ontwikkelen. De software ontwikkelaar heeft inmiddels een dusdanig deel klaar dat we hier alvast beperkt mee kunnen starten. Een baan reserveren kan dus nu alléén online en aansluitend kunt u via iDeal betalen.

CORONA RICHTLIJNEN

Vanaf dinsdag 12 mei bent u weer van harte welkom op ons Sportcentrum. Wel geldt er een protocol met een aantal regels en richtlijnen, waar wij ons allemaal aan moeten houden. Deze regels zijn er niet alleen uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Het is van groot belang dat iedereen het protocol “verantwoord sporten voor alle leeftijden op Sportcentrum Leeuwenbergh” zorgvuldig doorleest en zich houdt aan alle regels en richtlijnen die daarin staan. Het protocol kunt u hieronder vinden. Om in een veilige omgeving voor ons allemaal te kunnen tennissen, rekenen we op uw begrip en medewerking.

ONLINE AFHANGEN

Alle pashouders van Sportcentrum Leeuwenbergh, LTC Leeuwenbergh of Padelcentrum Leeuwenbergh kunnen online afhangen. Door in te loggen met uw relatienummer kunt u de gewenste baan op het gewenste tijdstip reserveren, mits de baan beschikbaar is.
Tevens kunt u zich via de online inlog ook bijvoorbeeld inschrijven voor tennislessen of uw adresgegevens wijzigen.