SPORTCENTRUM LEEUWENBERGH

Op de rand van Rijswijk, Voorburg en Leidschendam ligt het rustieke Sportcentrum Leeuwenbergh. Het park beschikt over 8 tennisbanen met gravelondergrond (waarvan 4 overdekt in de winter middels ballonhal), 12 tennisbanen met Advantage Red Court (kunstgravel), 1 kunstgras tennisbaan, 2 mini-kunstgras tennisbanen, 3 midi-kunstgras tennisbanen, een multifunctionele kunstgras baan en sinds april 2015 ook een Padelcentrum met 4 kunstgras padelbanen. Er is ruime parkeergelegenheid op ons (gratis) parkeerterrein. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen, u bent van harte welkom!

Tennisinstituut T.I.K.
Tennisinstituut T.I.K., gevestigd op Sportcentrum Leeuwenbergh, verzorgt sinds 1991 alle lessen en trainingen, voor jong en oud, recreant en wedstrijdspeler. Tennisinstituut T.I.K., acroniem voor techniek, inzicht en koördinatie, staat voor een opleidingssysteem, waarin efficiëntie en effectiviteit van handelen centraal staat. Tennisinstituut T.I.K. geeft les aan verschillende doelgroepen, allen met een eigen programma en gespecialiseerde leraren. Al de nodige informatie omtrent het Tennisinstituut kunt u uiteraard op deze website vinden.

Sport en Spel Naschoolse Opvang Leeuwenbergh ‘Simba’
Vanaf 16 maart 2009 heeft Sport en Spel Naschoolse Opvang Leeuwenbergh ‘Simba’ zijn deuren geopend op Sportcentrum Leeuwenbergh. Met overweldigend succes want inmiddels is de capaciteit meer dan verdubbeld.

Padelcentrum Leeuwenbergh
Sportcentrum Leeuwenbergh heeft sinds april 2015 een waar padelcentrum van 4 outdoor padelbanen met kunstgras ondergrond. Padel, een nieuwe racketsport in opkomst in Nederland, is een mix van tennis en squash. Je speelt Padel met een speciaal padelracket en padelballen. Zelfstandig een balletje slaan middels een baanhuur, een lidmaatschap voor de regelmatige speler, padellessen voor jong en oud en daarnaast bieden we ook diverse activiteiten, bijvoorbeeld de populaire inloop op dinsdagavond………. starten met padel kan dus áltijd! Doe ook eens mee! Kom met vrienden of kennissen maar uiteraard kun je ook alleen aansluiten bij de groep! Aanmelden voor de padeltoss kan door een mail te sturen naar jimmy@sportcentrumleeuwenbergh.nl.

Horecapaviljoen ‘Dinnercourt’
Een sfeervol clubhuis biedt u en uw tennisvrienden een warm en huiselijk onderkomen. Behoefte aan kwaliteit en gezelligheid gaan bij Leeuwenbergh hand in hand. Patrick en Amanda van Dinnercourt verzorgen uw hapje en drankje tot in de puntjes.