DINNERCOURT

Een sfeervol clubhuis biedt u en uw tennisvrienden een warm en huiselijk onderkomen. Behoefte aan kwaliteit en gezelligheid gaan bij Leeuwenbergh hand in hand. Uw vrijetijdsbesteding is onze zorg en wij streven naar kwaliteit op hoog niveau.

Op Sportcentrum Leeuwenbergh vormt bar en keuken het centrale middelpunt van het clubhuis. Ons horecapunt Dinnercourt staat garant voor al uw wensen op het gebied van catering. Een uitgebreide keuken met diverse specialiteiten zorgt ervoor, dat u onbekommerd kunt genieten van uw bezoek aan Leeuwenbergh.
Van individuele wensen à la carte tot groepsarrangementen, in overleg met Patrick en Amanda is veel, zoniet alles mogelijk.

Tijdens de evenementen vinden culinaire thema avonden plaats, waarin u kunt genieten van de verschillende buitenlandse en nationale gerechten. Leeuwenbergh biedt ook de mogelijkheid op gezette tijden uw persoonlijke feest of activiteit geheel of gedeeltelijk te verzorgen of een complete clinic in combinatie met een borrel of barbecue. Bij Dinnercourt staat net als bij de andere disciplines kwaliteit, service en gezelligheid centraal.

Er bestaan verschillende mogelijkheden voor groepsarrangementen op maat.
Hiervoor kunt u contact opnemen met Patrick en Amanda op telefoonnummer 070-307 13 41 of 06-53776041.