COMPETITIE

Van toptennis tot gezellig en recreatief. LTC Leeuwenbergh doet mee aan diverse competities van de KNLTB.

Onze vereniging is ook op het gebied van competitie zeer actief! Voor het vierde jaar op rij zal LTC Leeuwenbergh aan de sterkste competitie van Nederland deelnemen, de Eredivisie Gemengd. De wedstrijden worden aan het einde van de reguliere competitie gespeeld in een tijdsbestek van twee weken. Liefhebbers van tennis zijn daarom van harte uitgenodigd om langs te komen en te genieten van prachtige tenniswedstrijden!

Leeuwenbergh is echter niet alleen een vereniging van toptennissers. Het grootste deel van onze competitieteams speelt op een lager niveau. Bij onze vereniging speelt ruimt de helft van alle leden competitie. Zowel in het voorjaar als in het najaar kun je je sportieve prestaties blijven leveren. En natuurlijk gezellig met je team trainen en in het clubhuis de vorderingen nabespreken.

Hieronder vind je meer informatie over de voorjaars- of najaarscompetitie. Voor het deelnemen aan een competitie is een lidmaatschap bij LTC Leeuwenbergh vereist. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de Technische Commissie (TC) via tc@ltcleeuwenbergh.nl.